keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Talo ja koti..

..lehdestä löytyy tässä kuussa meidän koti!! Painelin aamulla tukka putkella kohti Cittaria ja siellä hyllyssä se sitten tökötti! Kuvauspäivä oli tammikuussa, päivä kyllä hujahti nopeasti ja oli ihanaa seurata ammattikuvaajaa työntouhussa. Jutusta kiitokset kuuluvat Ilonalle ihanista teksteistä ja Hannelle upeista kuvista! Kiitos!=D

17 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ihana juttu, onnea sinulle. On varmasti mahtava fiilis, voin vain kuvitella :) Ihania ideoita, vaaleaa ja värikästä. I love it! Itse olen vähän kyllästynyt omaan pelkkään vaaleaan sisustukseeni ja pitäisikin juuri uudista sisustusta tuollaisilla piristysruiskeilla joita olet osannut niin kauniisti laittaa.

Jessika kirjoitti...

postilaatikkoonhan tuo tänään kolahti, pitää lukaista kun kerkiää

Amalia kirjoitti...

Ihanan värikästä!!!

päivi kirjoitti...

oijoi! se on mentävä lehtikauppaan<3

Mirja kirjoitti...

Aivan mahtava juttu..Onnea...On sulla vaan niin upee koti..:)

Johanna kirjoitti...

Huomasin edellisen lehden numerosta että seuraavaan on tulossa sinun koti! Kivaa! Tuskin maltan odottaa että kolahtaa postilaatikkoon, ehkä jo huomenna... :o)
Ja onnea lehteen pääsystä, varmasti jännä kokemus :o)

Haltiakummi kirjoitti...

Mulle kolahti kanssa tänään kyseinen lehti postilaatikosta, kun sen vasta juurikin kotio kannettuna tilasin. Ja olipas siellä sitten heti tosi kivoista kodeista juttuja, teidän koti on niin kauniin värikäs ja silti kuitenkaan olematta levoton. Tuota keittiön kuvaa olen vilkuillut ja ihastellut jo useampaankin kertaan :)

Onnittelut kauniin kodin kivasta, iloisesta ja ihanasta jutusta Krista & perhe! :)

Maissi kirjoitti...

Heti piti mennä ostamaan tuo lehti ja täytyy kyllä sanoa, että sulla on kyllä kaunis koti. Bongasin sieltä heti muutaman idean oman kodin sisustamiseen :)

Jonna kirjoitti...

Voi ihanaa! Minä täällä pohjoisessa, eikä paikallisessa kaupassa ollut tietenkään tätä lehteä. Täytyy nyt vain malttaa mielensä, mutta heti kun tiputellaan alas päin, pysähdyn tsekkaamaan joka kaupan. Kuvat näyttävät super ihanilta!!!

Mrs.S kirjoitti...

Heissan, juuri lueskelin tuota samaista lehteä ja näin teidän kotinne jutun siellä :) Ihanan idearikas koti ja blogi.

Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa teille.

tervetuloa vastavierailulle
Valkoisen Talon Tarinaan

Micu kirjoitti...

Mielettömän kauniita kuvia, hyvä teksti ja iloinen tunnelma!
Tämä on todella koti minun mieleeni. Aivan ihania värejä -niitä tämä kevättalvi juuri kaipaakin! Teidän koti toi aurinkoa päivääni :)

Iloista viikkoa teille!

Maija kirjoitti...

Ihana koti ja oi miten ihana blogi! Monena iltana olen juttua selaillut, uudestaan ja uudestaan. Ja löysin tieni tänne bloogiinkin, heti paikalla liityn lukijaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Ostin summan mutikassa lehden kaupanhyllyltä ja aivan pakko oli tulla heittämään ilahtunut kommentti. Ensinnäkin kotinne näytti erittäin kotoiselta omaan silmään sekä esteettisesti että ideologisesti - samankaltaisilla tuulilla täälläkin puksutetaan menemään.. Ja toisekseen olin kuolla nauruun, kun luin/katselin tarinaa sohvan päällystämisestä. Sama meininki ollut täällä - farkut on valittuna ihan oman perheen jämistä ja "piirustukset" on paperilla, mutta vielä aikaa ei ole työstämiseen riittänyt. Sensuroiden luin työn määrää kuvailevat kommentit, sillä kolme alle 6v poikaa työllistää reippaasti muutoinkin tällä hetkellä ;) Olenkin vasta ehtinyt toisen sohvan rispaantuneet nahkatyynyt päällystää virkatuilla päällishupuilla :) Mitä tällä sepostuksella tahdonkaan sanoa, sitä että ilahduin hurjasti löytäessäni sielun sympatiaa randomilla valitun lehden sivuilta, täysin tuntemattoman ihmisen kodista! Valitettavasti olen blogiton netti-kummitus, jotan en voi tarjota vastavierailumahdollisuutta, mutta takuulla tulen "vakoilemaan" tänne toistekin!

Ystävällisin terveisin,
Katriina

päivi kirjoitti...

hei nyt kun mä oon tätä lehtijuttua ihastellut, niin mulla ois yks kysymys.. mistä semmosen karttapallon oon löytäny kun olen niitä metsästellyt ties mistä?

krista kirjoitti...

Hei Päivi! Se karttapallo on Infosta, mutta kyllä oon nähny karttapalloja myös Sopurahassa ja Suomalaisessa.=D

päivi kirjoitti...

tänkjuu<3 toivottavasti mun oma kartta löytyy!

Mimu Tipu kirjoitti...

hehee onnea! :D