sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Voi valtavaa...!

Mikä upea määrä ihanaisia arvontaan osallistui! Kiitos!! Kuvassa on vilkaisu myös kalenterin sisälle. Kalenteri on tehty MayaRoadin valmiiseen kansioon ja papereina on SimpleStoriesin Year-O-Graphy ja myös saman sarjan tarroja. Tällä kertaa onni suosi numeroa 80 elikkäs Amalia!! Onnittelut voittajalle! Laita tulemaan spostia tinksi@luukku.com, niin saan lähetettyä kalenterin uuteen kotiin!

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Niin upean näköinen sisältäkin! Ei tuollainen onnistu kuin tosi taitajalta vaikka olisi mitkä matskut :o) Onnea uuteen kotiin! :o)

Amalia kirjoitti...

Voi mahoton :D Ei meinannu uskoa lukemaansa todeksi, kun ei ikinä oo blogiarvoinnoissa osunut arpa kohdalle. Ja nyt jo toiseen kertaan tälle vuodelle. Nyt on Amalia onnellinen <3 Laitan sulle sähköpostilla tietoni. tuhannesti kiitoksia jo etukäteen!!

Johanna kirjoitti...

Voi elämä, miten ihana kalenteri!!! Ja mulla meni ihan tämä arvonta ohi...höh!
Oikein ihanaa alkanutta vuotta!

Ritva_47 kirjoitti...

Arvaa kuka myös "nukkui" onnensa ohitse... nyt sitten vasta huomasin että täällä on ollut ihanista ihanin kalenteri tarjolla jollekin onnelliselle... Lämpimät onnittelut Amalialle! Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Marge kirjoitti...

No voi jestamandeera, mäkin nukuin arvonnan ohi=/, mutta siis aivan U-P-E-A kalenteri, siis ihan huippu. Jopa niinkin että itsekin tekis mieli tekaista itselle kalenteri, kun ei sellaista sopivaa löydy ees hakemalla. Joten aattelinpa kysäistä, että et oo aatellu että vaikka jos ihan vähän antaisit vinkkejä miten käyttökelpoinen kalenteri tehdään ja mitä siihen askartelumatskui tarvis ym? Mistä nuo kuukausijutut ym. mahtaa saada hommattua?

Mutta siis toi on aivan sairaan hieno toi tekemäs kalenteri!!Hyvää tätä vuotta teille sinne pohojanmaal!

krista kirjoitti...

Hei Marge! Linkitin noi materiaalit, mitä käytin kalenterin teossa, kaikki löytyy Paperinauhasta!=D Ja muut härpäkkeet on omista kätköistä! Niin ja ei muuta kuin puikkoliimaa ja teippiä, niin hyvä tulee!

Marge kirjoitti...

KIITOS paljon=) Ehkäpä itsekin innostun kokeilemaan.