perjantai 13. huhtikuuta 2012

glitteripopot..

Tein tilauksesta toiset "akuankkakengät". Tällä kertaa päällystin kannat glitterillä ja niistä tuli ihanat! Kaikkeen se Mod Podge pystyykään..

13 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Siis mitä!!! Oikeestiko? Onko noi akuankat lakattu kengän pintaan? Nyt taidan olla tyhmä, kun paljastan etten tiedä mikä on Mod Podge, en tiedä edes mihin se liittyy?

Riina kirjoitti...

WAUDE! Nää on hienot!

krista kirjoitti...

Hei Mervi! Kyllä vaan on lakattu. Se on decoupage-lakkaa, elikkäs liiman ja lakan sekoitus. Mod Podge on yksi valmistaja ja siitä löytyy eri variaatioita. Lakkaa löytyy askartelukaupoista!

SannaS kirjoitti...

siis WWWWWWWAAAAAAUUUUUUUUUU!!!!! =)

Anniina kirjoitti...

Wau! Ansaitset kyllä tunnustuksen! Käyhän hakemassa se blogistamme: http://aikakivoja.blogspot.com/

Amalia kirjoitti...

KääK!! Pakko saada omat Aku Ankka popottimet :)

Amalia kirjoitti...

Siis joo ihan mahdottoman hauska idea.

Tarja kirjoitti...

Onpas ihanat korkkarit. Mulla onkin kesän rippilapsellemme vielä juhlakengät hakusessa, mutta tässähän onkin oiva idea niiden toteuttamiseen ;) Täytyy vaan etsiä sopivat "aihiot" jostain ja oikeanlaiset kuviopaprut sekä glitteriä... *aivan lamppu loistaa pääni päällä*

Marian kirjoitti...

Aivan yliMageet!!! Mistä sulla noita ideoita riittää... Pitääkö kengissa olla joku tietty pinta, nahka ym. johon tommoset voi tehdä?

krista kirjoitti...

Hei Marian! En ole kokeillut kuin tekonahkaisiin kenkiin, niissä se pysyy ainakin hyvin!

MarikaVaan kirjoitti...

Voi luoja nämä on niin mageat ..et pakko alkaa virittään itselle kesäkenkiä. Itse en pidä akuankasta mutta josko mun tyyliin sopis vaikka my little pony kengät;) Kiitos ihanista ideoita olet kyllä varsinainen taituri:)

Mirja kirjoitti...

Oi vaude miten upeet...Kaikkee sä Krista kans osaat..:)

Anonyymi kirjoitti...

heips=D kuinka tuota mod podgea käytetään, kun siis kenkiä päälystetään? ostin tänään mod podgea ja suunnitelmissa olis kengät, jotka on päällystetty..-nea