torstai 11. marraskuuta 2010

tuolille jatkoaikaa..

Meillä on ollu nämä tuolit muutaman vuoden ja ovat kulahtaneet jo tosi huonoon kuntoon. Nyt varmaan sai tällä paperitilkkupäällyksellä vähän jatkoaikaa!:D Enää viisi tuolia jäljellä..

17 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Oi, meillä olis samanlaiset tuolit, jotka vois kaivata paperitilkkuja pintaan ;)
Ihana!

Vintage kirjoitti...

Onpa kivan näköinen! Laitoitko decoupage-lakkaa tms.päälle? Minkä sarjan papereita nuo on? Kyselen vain, kun meillä olis myös pari kolme tuolia vailla jotain.

Vintage kirjoitti...

Onpa kivan näköinen! Laitoitko decoupage-lakkaa tms.päälle? Minkä sarjan papereita nuo on? Kyselen vain, kun meillä olis myös pari kolme tuolia vailla jotain.

Haltiakummi kirjoitti...

Voi ihanaa mitä viitseliäisyyttä!! Tosi hauska idea, ja toki moni muukin saattaisi tuumata notta voisihan nuo tuolit kokeilla päällystää, mutta uskallan väittää että moni ei siihen viitsisi ryhtyä :))) Hieno tuli!

krista kirjoitti...

Hei! Joo, liimasin ne lakalla ja lakkaa vielä päälle! Ja kun papereita hieman kostuttaa, niin sujuu helpommin! Paperit on My Mind´s Eyen Alphabet soup ja taitaapi olla vielä October Afternooniakin!:D

Paula | Pammu kirjoitti...

Sinä se keksit ideoita ;) Aivan sairaan ihana tuoli...

Kirsi kirjoitti...

Aivan ihana! Mullakin on näitä tuoleja, mutta osasta on jalat jo liian vääntyneet ja osasta kiinnikkeetki jo hajalla, mutta tällä ideallahan mä voi jättää ne pari parempi kuntoista vielä käyttöö, kiitos ideasta:).

Katjuska kirjoitti...

ai että mikä herkku!

Maaret kirjoitti...

Tosi magee tuoli!

maiju kirjoitti...

Siis mieletön tuoli. Voi kun mä rakastan sun luovuttasi. Sulta kyllä lähtee ideaa jos minkälaista. Kuten Seinäjoella sanoin sulle... niin olet kyllä aikamoinen mestari.niin mä niin tykkään sun tyylistäsi ;)

päivi kirjoitti...

uuupeipi, moon odotellu jo että misä se tämä viipyy! se on vain niin hieno!

SannaS kirjoitti...

no voi WWWWWAAAUUUUUU!!!!! niin magee!!! =)

Marika kirjoitti...

Ihan mahtava!!!

Laita sit kuvaa, ku oot saanu kaikki päällystettyä...

inkku kirjoitti...

Wau mikä tuoli! Minä odotan myös kuvia, kun kaikki tuolit on päällystetty :)

Jenni kirjoitti...

Herkullisen näköinen! Superihana!

Maija kirjoitti...

Vau!
Kiitos ideasta, meillä 4 tällaista tuolia odottaa aikaa parempaa (lue roskikseen/kierrätykseen viemistä). Mutta ehkä en viekään kaikkia?! Tämä täytyy tallettaa mielen syövereihin!

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ihana väriruiske ja loistava sovellus papereille!