maanantai 12. syyskuuta 2011

Oi kun oli kivaa..!

Vietin ihanan, askarteluntäyteisen viikonlopun Korttitalkoissa Eurajoella! Ihana paikka, mahtavat järjestelyt ja niiiin paljon ruokaa, että mun selkä niksahti kun vatsa paino niin paljon!=D Iso kiitos tytöille mukavasta viikonlopusta! Siellä oli myös monta mukavaa haastetta ja yksi niistä oli pahvirasian koristelu. Itse tein lahjarasian nelikymppiselle.. mukana on lämmikettä ja jos sen johdosta noksahtaa polvilleen niin paketista löytyy myös sideharsoa.. särkylääkkeet unohtui..!

10 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Ihana :) Ihan sinun näköisesikin :) Blogissani olisi sinulle jotain.

Jeppula kirjoitti...

Ihana! Mahtava tuo tytsyn kuva, sopii paketin sisältöön;)

Apris kirjoitti...

Wau, olet tehnyt laatikoista tosi hienon. Kivasti sopii tarkoitukseensa. Hauskaa oli vaikka kävinkin vain "kääntymässä".

Mervi kirjoitti...

Hieno viikonloppu! Aivan mahtavia nämä sun ideat, oli upea nähdä niitä luonnossa, inspiroivaa syksyn jatkoa;-))m

anna kirjoitti...

hahhah, aivan mahtava lahjapaketti :D mulla on lähipiirissä useampia kolmekymppisiä tiedossa niin tällainen ideahan olisi mitä mainioin :D

Maaret kirjoitti...

Tätä laatikkoa jaksoin ihastella livenä vaikka kuinka kauan, aivan ihana!

Riina kirjoitti...

Todentotta tää laatikko oli kyllä mahtava. Hieno toteutus!

Kiva kun ehdit osallistua talkoisiin :)

Jehkotar kirjoitti...

Siis tää oli NIIN UPEA!!! WAU!!! Uskomaton visio ja huippu toteutus. Oli ihanaa kun tekin ehditte Helin kannssa arkartelemaan!!!! UUsia koitoksia odotellessa!

Minna kirjoitti...

Mielettömän upea laatikko, loistava idea ja mikä toteutus, wau! Sinä olet käsittämättömän lahjakas, oli suuri ilo ihastella livenä taideteoksiasi:)

Pammu kirjoitti...

Vähänkö on UPEA!! Mullakin olis ollut tälle käyttöä, vaikkei ihan vielä tuo 40 mittariin tullutkaan ;) Hih, ikäahistuspilleri pitää kans olla mukana ;D